Vergroot uw vakkennis

Met het behalen van het aanhangerrijbewijs CE verruimt u uw toekomstperspectieven. Transportondernemers verlangen vaak dat u beschikt over dit rijbewijs.

Puur praktijk

Met het behalen van uw chauffeursdiploma heeft u aangetoond dat u beschikt over voldoende theoretische kennis. Daarom is deze opleiding volledig praktisch ingericht. Aan de hand van uw ervaring of een rijtest wordt een lesprogramma op maat opgesteld. U betaalt dus nooit teveel. Deze rijopleiding kan in overleg in uw regio worden verzorgd.

Inhoud van de opleiding

Praktijklessen met de vrachtauto en aanhanger. Ook met trekker oplegger is mogelijk.

Startdata

Zodra u in het bezit bent van het chauffeursdiploma categorie C.

Opleidingskosten

  • Praktijkopleiding 18 lesuren € 1.800,=
  • Praktijkexamen € 375,=

De opleidingskosten zijn excl. 21% BTW.

Fiscaal aftrekbaar en subsidie

Bij de kosten van de opleidingen zijn uw studieboeken inbegrepen. Evenals de praktijklessen en de examens in de voertuigen van A&R. U komt dus niet voor onverwachte uitgaven te staan. Bovendien zijn de door u gemaakte opleidings- en examenkosten volledig fiscaal aftrekbaar. De belastingdienst betaalt tussen 35% - 52% mee aan uw opleiding.

Als dochterbedrijf van De VerkeersAcademie is A&R een VTL-erkende opleider. Transportbedrijven profiteren van hoge subsidies.

Betalingsmogelijkheden

Particulieren kunnen de opleiding in termijnen betalen. Maakt u daarvoor een afspraak met ons voor een vrijblijvend gesprek.