Een afwisselend beroep. Nu ook met baangarantie

Met mensen omgaan en veel gevoel van vrijheid. Daarom is het vak “buschauffeur” zo leuk. Tegelijkertijd is het ook een verantwoordelijk beroep. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van je passagiers. En daarom maakt A&R geen gebruik van gewone businstructeurs. Onze ervaren docenten zorgen ervoor dat je op een hoog niveau komt te staan op het gebied van rijvaardigheid, veiligheid en verantwoordelijkheid.

Toelatingseisen

A&R staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Alleen diegenen, die tot de beste en meest veilige chauffeurs kunnen gaan behoren, worden toegelaten tot de opleiding. Daarom hanteren wij toelatingseisen.

Uiteraard spreekt het voor zich dat u de Nederlandse taal beheerst. Daarnaast bent u fysiek in staat het vak als buschauffeur uit te oefenen.

Inhoud

De opleiding bestaat uit 6 onderdelen. Dit zijn de drie theorie-onderdelen waarvoor u examen doet bij het CBR.

  • Vakbekwaamheid 1: Verkeer en Techniek
  • Vakbekwaamheid 2: Administratie
  • Vakbekwaamheid 3: Praktische voorbeelden

Er volgen dan 3 praktijkonderdelen. Het rijexamen wordt afgenomen door het CBR. De andere examens nemen wijzelf in opdracht van het CBR af.

  • Rijopleiding D 28 lesuren
  • Praktische Toets
  • Toets Besloten Terrein

Startdata

  • Nieuwegein: 3 maart

Opleidingskosten

Klassikaal onderwijs € 4.605,=

De opleidingskosten zijn excl. 21% BTW. Particulieren kunnen onder voorwaarden de opleiding BTW-vrij volgen.

Baangarantie

Dankzij onze samenwerking met enkele grote werkgevers in de OV-branche kunnen wij u deze opleiding ook met baangarantie aanbieden. Voordat aan de opleiding begonnen kan worden, vindt er een intakegesprek plaats. Ook legt u een praktische rijtest af en volgt er een psychologische test.

Voor het assessment, de rijtest en de bemiddeling brengen wij € 1.125,=.

Fiscaal aftrekbaar

Bij de kosten van de opleidingen zijn uw studieboeken inbegrepen. Evenals de praktijklessen en de examens in de voertuigen van A&R. U komt dus niet voor onverwachte uitgaven te staan. Bovendien zijn de door u gemaakte opleidings- en examenkosten volledig fiscaal aftrekbaar. De belastingdienst betaalt tussen 35% - 52% mee aan uw opleiding.

Betalingsmogelijkheden

Particulieren kunnen de opleiding in termijnen betalen. Maakt u daarvoor een afspraak met ons voor een vrijblijvend gesprek.