Rijden in winterse omstandigheden vereist aanpassing aan het weer. Daarom is het belangrijk de juiste kennis te hebben van het effect op het voertuig en de medeweggebruikers. Een goede chauffeur bereidt zich goed voor, zodat het slechte weer hem niet overvalt. De juiste kennis van onder andere de aangepaste rijstijl, juiste gebruikswijze van de motorrem, tijdig en goed omleggen van sneeuwkettingen zorgt ervoor onveilige verkeerssituaties te voorkomen.

Doelgroep:

Chauffeurs die zelfstandig hun voertuig willen en kunnen aanpassen aan de winterse weersomstandigheden in binnen- en buitenland.

Inhoud:

  • Banden, ABS en sperdifferentieel
  • Remmen
  • Gebruik sneeuwkettingen in buitenland
  • Winterklaar maken van het voertuig
  • Sneeuwkettingen monteren (praktisch)

Waarde Nascholing:

7 uur

Cursusdatum:

Nieuwegein: zaterdag 5 juli

Cursusprijs:

€ 195,-

Bij in company maken we graag een offerte voor u. A&R kent geen verborgen kosten. Bedrag is inclusief lesmateriaal en aan- en afmeldkosten CCV, excl. 21% BTW.

Informatie:

De Richtlijn Vakbekwaamheid stelt dat chauffeurs hun vakbekwaamheid (het huidige chauffeursdiploma ) alleen behouden als zij gedurende 5 jaar 35 uur nascholing volgen tot code 95.

Aanmelden:

Particulier: U kunt zich via de contactpagina aanmelden.

Bedrijf: Neem voor een offerte op maat contact met ons op via 030-6000396. De opleiding kan desgewenst bij u op locatie worden verzorgd.