De bijscholing "Verkeersdeelneming" voor brandweerchauffeurs

A&R heeft een ruime traditie waar het gaat om het opleiden en bijscholen van brandweerchauffeurs. Al sinds het begin van deze eeuw verzorgen wij diverse opleidingen en maatwerktrainingen voor een groot aantal korpsen in heel Nederland.

Inhoud van de training

De rijtraining duurt voor elk groepje van twee deelnemers 4 uren. Desgewenst kan dit aantal uren worden uitgebreid. De lestijden plannen we in overleg met u. Deze kunnen ook in de avonduren en op zaterdagen vallen. We maken gebruik van voertuigen van uw eigen korps.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

  • rijden binnen en buiten de bebouwde kom
  • bochtentechniek
  • anticiperend rijgedrag
  • veiligheid
  • schadepreventie

Code 95 kan meegenomen worden

Sommige van uw chauffeurs zijn in het bezit van hun Code 95 (voorheen chauffeursdiploma). Wat is er nu leuker wanneer u hen tegemoet kunt komen door deze bijscholing mee te laten tellen voor hun Code 95?

Investering

De training kan gevolgd worden vanaf 150 euro. Om u een volledig beeld te geven van de training gaan we graag eerst een gesprek met u aan. We inventariseren dan uw wensen en zetten deze om in een offerte. Zo betaalt u nooit teveel en is er vooraf meteen duidelijkheid omtrent de opleidingen zoals wij die voor u kunnen verzorgen. Belt u met 030 - 6000 396 voor meer informatie.