Om Planner Wegtransport te kunnen worden, moet je de cursus tot transportplanner volgen.

Om transport goed te organiseren is een goede en gestroomlijnde organisatie nodig. De planningsafdeling is het kloppende hart binnen een transportbedrijf. Contacten met verladers, collega vervoerders en de opmaak van documenten zijn activiteiten die worden uitgevoerd. Dit vraagt om praktische en klantgerichte medewerkers. Ook de nodige vakkennis is essentieel. Op deze manier ontstaat een ideale mix. A&R biedt een taakgerichte opleiding transportplanner aan. De verschillende vakonderwerpen waarmee een transportplanner te maken krijgt, worden toegelicht. Tevens wordt een groot aantal praktijkopdrachten uitgewerkt.

Lesdata

De cursus wordt verzorgd in 10 lesdagen (exclusief theorie examens) Docenten met een ruime praktijkervaring verzorgen deze dagdelen. De opleiding bestaat uit twee delen.

Dagopleiding (di/do) 30 april

Opleidingskosten

De opleidingskosten bedragen 1975 euro, exclusief examenkosten en 21% BTW.

Meer informatie via 030-6000396

Het is niet mogelijk om alle informatie over deze opleiding op de website te zetten. Maar als u vragen heeft belt u dan. Wij helpen u graag verder en maken graag een afspraak met u om een keer persoonlijk kennis te maken op ons opleidingsinstituut in Nieuwegein.