Extra begeleiding leidt tot succes

We hebben een speciale lesmethode ontwikkeld, die bijzonder geschikt is voor mensen die extra aandacht behoeven. Zo kan het zijn dat de kandidaat wat lager is opgeleid of al vele jaren niet meer in de schoolbanken heeft gezeten. Of misschien is er sprake van een taalachterstand?

Bij onze aanpak staat niet alleen het leren centraal. Dankzij de persoonlijke begeleiding wordt ook gewerkt aan zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Inhoud van de opleiding

De opleiding bestaat uit een theoriemodule en een praktijkmodule.

De onderwerpen die aan de orde komen tijdens de theoriemodule zijn onder meer:

  • Beroepshouding
  • Communicatie
  • Verkeersregels
  • Voertuigcontrole

U legt een theorie-examen af bij het CBR bij u in de regio en beantwoordt 40 vragen. U mag maximaal 8 vragen fout beantwoorden.

Tijdens de praktijkmodule volgt u rijlessen aan ons instituut. Op deze manier bereiden wij u uitstekend voor op uw praktijkexamen. Ook dat examen legt u af bij het CBR.

Startdata

Elke maand starten wij met de opleiding tot taxichauffeur. Hieronder vindt u een actueel overzicht.

Klik hier

Baangarantie

Dankzij onze unieke contacten in de taxibranche kunnen wij de opleiding met baangarantie verzorgen. De eerste voorwaarde is dat u op onze taxibijeenkomst verschijnt. Bel 030 - 6000 396 om u hiervoor op te geven.

Indien u een aanspraak wilt maken op de opleiding met baangarantie volgt u tevens de modules "Sociale Vaardigheden" en "Doelgroepenvervoer".

Opleidingskosten

Opleiding taxichauffeur     € 950,=
Opleiding taxichauffeur met baangarantie      € 1995,=

Genoemde bedragen zijn all-in behalve 21% BTW. Particulieren kunnen de opleiding BTW-vrij volgen. Vraag naar de voorwaarden.